'Uitzicht door inzicht'

Relatietherapie Arnhem en omgeving

In mijn praktijk komen mensen uit Velp, maar nog vaker uit Arnhem of de omgeving van Arnhem. Vaak vinden mensen het prettig geen bekenden tegen te komen als zij in relatietherapie gaan.

 

Niet omdat relatietherapie een taboe is, want inmiddels is bekend hoeveel mensen wat hulp kunnen gebruiken om hun relatie en eigen ontwikkeling te optimaliseren. Veel cliënten vinden het toch wel heel privé en willen dat alleen een vertrouwde groep om hen heen hier weet van heeft.

 

Relatietherapie Arnhem en omliggende gemeenten

Soms wordt het ook als prettig ervaren mij als relatietherapeut niet tegen te komen bij de supermarkt in Arnhem. Dat heeft niet met mij als therapeut te maken maar meer met het los willen zijn van de therapie in de privésfeer, zeker in kleinere gemeenten in de omgeving van Arnhem kan dit een rol spelen.

 

Van belang voor al mijn cliënten is dat zij weten bij een ervaren en goed opgeleide, erkende relatietherapeut terecht te komen. Vertrouwen in de therapeut is essentieel voor het resultaat van de therapie, omdat we samen kijken naar waar de moeilijkheden vandaan komen. Dit kan een diepgaand en confronterend proces zijn en dan is het fijn te weten dat de therapeut de weg weet om hier goed doorheen te komen.

 

Op mijn site vindt u verschillende vormen van therapie die ingezet kunnen worden. Ik zet in wat past bij uw vraag en u kunt ook zelf aangeven wat u graag voor benadering wenst.

 

Meer informatie?

Wilt u meer praktische, persoonlijke en inhoudelijke informatie en woont u in Arnhem of buiten Velp schroom dan niet en neem contact op.

 

Eerst kennismaken en wat meer horen over de mogelijkheden, kan in een vrijblijvend gesprek. 

 

nvrg logo
EFT logo